top of page

ROBATORI D’UNA COL·LECCIÓ DE GEMMES A LA ESCUELA DE JOYERÍA DEL ATLÁNTICO DE VIGO


La Escuela de Joyería del Atlántico de Vigo ha patit el cinquè robatori a les seves instal·lacions en el que va d’any. Els assaltants van destrossar tres accessos al centre i van robar el 12 d’agost amb una col·lecció de 150 gemmes incolores utilitzades a les classes de Gemmologia i Joieria que imparteix aquesta escola.

Segons explica el director de l’escola, Carlos Pereira, aquesta col·lecció comptava amb una gran varietat de gemmes: 80 diamants incolors, altres diamants de color, zircons, yag, fabulites, rútils sintètics, espinel·les, topazis.

En un dels anteriors robatoris comesos en aquesta escola de joieria, es van sostreure peces d’or i plata que l’escola té pels seus cursos de taxació de joies. Els lladres van vendre aquest or a una casa de compra i venda de la província de Pontevedra que en aquests moments està sota tutela judicial.

Gràcies a la gestió policial i a la intervenció a l’establiment de compra i venda, tres persones van ser identificades i detingudes per la policia, tot i que els efectius policials segueixen la pista a dos més que no van poder incorporar al caso per falta de proves.

Referències: http://www.goldandtime.org/goldtime/escuela/joyeriacutea/atlaacutentico/vigo/sufre/quinto/robo/sus/instalaciones/que/va/antildeo/70149/


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page